Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

LED Lyskilder

 

Siden 1994 har Megaman fokusert på produksjon av energi- og kostnadsbesparende miljøvennlige lyskilder. Først sparepærer med utseende som klassiske glødepærer, siden med et svært bredt sortiment av LED pærer og komplette LED armaturer. Megaman tar ansvar for miljøet i hele prosessen fra utvikling, produksjon og innovasjonsprogram til gjenvinning av lyskilder. Ikke minst tar Megaman ansvar for gode arbeidsforhold for ansatte i bedriften. I dag er Megaman representert i mer enn 90 land over hele verden, og anses som en stor og viktig aktør på lyskildemarkedet i de land hvor Megaman er representert.
 
Vi ønsker i tillegg å introdusere den finske lyskilde produsenten Airam som leverandør av LED lyskilder. Airam ble etablert i 1921 med produksjon av lyskilder og lamper, samt batterier og termoser. Siden den gang har de opp- arbeidet seg et sterkt kvalitetsvaremerke og har en stor markedsandel i Finland - i den senere tid også i Sverige. Airam og Megaman har vært partnere i mange år ved at Airam er distributør for Megaman både i Finland og Sverige. For at vi skal ha enda større bredde og variasjon i vårt LED lyskilde sortiment, har vi tatt inn noen av Airam sine LED lyskilder i tillegg til Megaman.
 
 

Dot-Spot er en kvalitets leverandør av innovative belysningsløsninger, med et stilrent design og et stort antall armaturer for forskjellige applikasjoner.

 

Flere av produktene er produsert i rustfritt stål 316L og tåler dermed å monteres i saltvann, klorholdige- og andre utfordrende miljøer. Flere armaturer er også utstyrt med "Thermoprotect system" som hindrer overoppheting av armaturet i varme omgivelser - eksempelvis i direkte sterkt sollys. Dette sikrer dermed lang levetid på dioden. 

 

Dot-spot har mange spennende produkter for hage- og fasadebelysning helt opp til 8340 lumen. 

 

 

 

Ta kontakt for mer informasjon!