Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

liniLED Diffus strips IP68 (>50 meter) & IP69K

 

En ny test fra DEKRA har vist at våre liniLED® diffus LED striper har IP68 - nedsenkbare til >50 meter & IP69K. Dette betyr at vårt liniLED® Diffuse sortiment tåler høytrykksrengjøring!

 

 

 

 

Hva er IP69K?
IP69K-verdien er den høyeste beskyttelsen tilgjengelig. IP69K-klassifiseringen gir beskyttelse mot inntrenging av støv- og lukkede sprøytemengder med høyt trykk og høy temperatur. liniLED® diffus har IP69K
 
 
 
Hva er fordelene?
Produkter som bærer IP69K-karakteren, er ideelle for fasiliteter der hygiene og renslighet er kritiske. IP69K-klassifiserte produkter er vist seg å være slitesterke og motstandsdyktige mot vann, kjemikalier, høytrykk og høye temperaturer i forbindelse med krevende rengjørings- og sikkerhetsforanstaltninger.
 
 
 
Hvordan oppnår et produkt IP69K-klassifisering?
For å kunne ha en IP69K-klassifisering, må produktet gjennomgå strenge prosedyrer for å teste beskyttelse mot inntrenging av høytrykks-, høytemperaturvann og støv. Produktet er for eksempel plassert på en plater som roterer hvert 12. sekund (5 rpm) mens man sprer 80ºC vann fra 10-15 cm avstand. Ved en strømningshastighet på 15 liter per minutt. Dette kalles vanninntrengingstesten. Vanntrykket er mellom 80 - 100 BAR og sprøytes i vinkler på 0, 30, 60 og 90 grader i 30 sekunder hver.
 

 

 

liniLED® diffus
De forhåndsmonterte liniLED® diffus LED-stripene er utstyrt med en spesiell speilsveiset kontakt for umiddelbar IP68 (nedsenkbar) og IP69K vanntett bruk. LiniLED® Diffuse-serien består av både liniLED Top og Side.
Tilgjengelig i hvite farger fra 2400K til 6500K.
 
 
 
Kategorier i liniLED® Diffuse
 
Last ned datablader under: