Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

Retningslinjer for personvern i Nortronic AS

 

General Data Protection Regulation (GDPR) er EUs forordning for personvern som trer i kraft i løpet av juli 2018. I denne sammenheng har Norge lagt frem et forslag til en ny personopplysningslov i henhold til EUs forordning, som vil tre i kraft samtidig som GDPR. Vi i Nortronic AS synes dette er et positivt tiltak i dagens digitale hverdag. Vi jobber på tvers av markedsføring, salg, og administrasjon for å sikre at vi har løsninger på plass slik at vi følger alle regler for beskyttelse av personopplysninger.  

 

 

 

 

Det er viktig for oss at du føler deg trygg med hvordan vi i Nortronic behandler personopplysningene dine:  

  • Vi innhenter ikke personopplysninger som ikke er relevante eller nødvendig for å levere våre tjenester til deg som kunde og samarbeidspartner.
  • Vi ønsker å sende relevant informasjon til deg via e-post. Dette kan være nyhetsbrev, kampanjer eller invitasjoner. Du kan selv melde deg på/av vårt nyhetsbrev når du måtte ønske det.
  • Nortronic lagrer ikke sensitiv data, ei heller betalings data. Vi selger aldri personopplysningene dine videre til andre selskap.

 

Informasjonen nedenfor beskriver hvordan vi behandler personopplysningene dine, og hvilke rettigheter du har når det gjelder denne behandlingen.   

 

Hvem kontrollerer dine personlige data? 

Nortronic AS kontrollerer personopplysningene du gir oss, og er ansvarlig for personopplysningene dine i henhold til gjeldende personvern lovgivning.  

 

Nortronic AS
Ormerudveien 129
1411 KOLBOTN, Norge 

Organisasjonsnummer: 975 898 253

 

Hvor lagrer vi opplysningene dine? 

Opplysningene vi samler inn om deg lagres på våre servere i Norge.

 

Hvem har tilgang til opplysningene dine?

Opplysningene dine vil kun deles internt hos Nortronic AS. Vi formidler/selger/bytter aldri opplysningene dine til tredjepart i markedsføringsøyemed utenfor selskapet.

 

Hvilke rettigheter har du? 

Rettighet til tilgang:  
Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Kontakt oss på info@nortronic.no og du vil få tilsendt informasjon om dine personopplysninger. 

 

Rettighet til overførbarhet:  
Når Nortronic AS behandler personopplysningene dine på automatisk vis, på grunnlag av ditt samtykke eller basert på en avtale, har du rett til å få overført en kopi av opplysningene i en strukturert, alminnelig og maskinlesbar stand til deg eller til en annen part.

 

Rett til korrigering:  
Du har rett til å be om korrigering av personopplysningene dine dersom de ikke er korrekte, og dette inkluderer retten til å fylle ut ufullstendige personopplysninger.  

 

Rett til sletting: 
Du har rett til å slette alle personopplysninger behandlet av Nortronic AS når som helst, bortsett fra i følgende situasjoner: 

  • du har pågående ordre/prosjekter med Nortronic AS 
  • du har utført et kjøp, vil vi beholde personopplysningene dine i forbindelse med transaksjonen for å overholde bokføringsreglene 

 

Rett til å protestere på behandling av personopplysninger på grunnlag av legitime interesser:  
Du har rett til å protestere på behandlingen av personopplysningene dine når dette er basert på de legitime interessene til Nortronic AS. Selskapet vil ikke fortsette å behandle personopplysningene dine med mindre vi kan vise til en legitim grunn for behandlingen som tar presedens over dine interesser og rettigheter på grunnlag av våre lovfestede rettigheter. 

 

Din rett til å protestere på direkte markedsføring: 
Du har rett til å protestere på direkte markedsføring, inkludert profilanalyser utført med tanke på direkte markedsføringsformål. Du kan til enhver tid melde deg av våre nyhetsbrev ved å følge instruksene som alltid er gitt i e-poster vi sender ut.  

 

Hvordan kan du utøve rettighetene dine? 
Vi har oppnevnt et personvernombud som behandler forespørslene dine i henhold til ovennevnte rettigheter. Ta kontakt på info@nortronic.no

Hvis du mener at Nortronic AS har behandlet personopplysningene dine på en måte som ikke er korrekt, kan du kontakte oss. Du har også rett til å klage til en tilsynsmyndighet. 

 

Oppdatering av våre retningslinjer for personvern: 
Det kan hende vi må oppdatere dette dokumentet. Den nyeste versjonen er alltid tilgjengelig på nettsidene våre. Vi vil opplyse om viktige endringer i våre retningslinjer, for eksempel formålet med å bruke personopplysningene dine, hvem kontrolløren er eller vedrørende rettighetene dine.