Merkevare:
ELC (1)
Styresignal:
DALI (7)
Sortèr på:

Dimming av hvitt lys - Tunable White, Human Centric Lighting (HCL) eller Dim2warm

Det blir mer og mer klart for oss at lys har evnen til å gi energi - eller være avslappende. Lys kan øke konsentrasjon og bidra til å øke ytelsen. Dette blir spesielt utnyttet ved å benytte Human Centric Lighting lysstyring, hvor fargetemperaturen på lyset følger en «naturlig» dagskurve. Ofte fordelaktig i miljøer som ikke har tilgang på, eller for de som har vanskelig for å forflytte seg for å oppleve naturlig dagslys. Andre miljøer kan også ha fordel av å kunne variere fargetemperatur på lyset manuelt for å oppnå ønsket effekt.
 

Human Centric Lighting
Belysning som er utviklet med tanke på menneskers helse og velvære. Ved å simulere solens fargetemperatur fra soloppgang til solnedgang i et ferdig satt scenario kan vi få mer energi, yte mer og føle mer velvære.

Tunable White
Det er mulig å endre mellom ulike stemninger – effektivt og nøytralhvitt arbeidslys når det er nødvendig, eller varmt hyggelys for en avslappende atmosfære. Kan enkelt reguleres, eller settes opp i enkle scenarier. Her kan fargetemperaturen endres uten at lysmengden endres.

Dim2warm
Dette gir den samme effekten som vi er vant med fra tradisjonelle lyskilder, hvor stemningen skapes med både mindre og varmere lys. Med Dim2warm funksjonen blir fargetemperaturen på lyset i LEDstripene varmere, samtidig som lyset dimmes.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.