Sortèr på:


Nortronic AS
 

Vi fyller 25 år i år - og dette skal feires med mye sprell, glede og festlige aktiviteter! Dette har vi sett frem til, og med fjoråret friskt i minne skal dette året bli en fest på mange måter :) Vi kjører blant annet i gang 2 konkurranser, med nye vinnersjanser, hver måned i hele 2021 og med en spennende premie på slutten av året. Bli gjerne med på begge- les mer om konkurransene her

Nortronic ble etablert i 1996, av Rune Vidar Nordum - som fremdeles er daglig leder. Totalt er vi i dag 15 gode kollegaer som holder til i hyggelige lokaler på Kolbotn rett utenfor Oslo. Vårt fokus er å levere gode løsninger innenfor LED lyskilder, LED striper og monteringstilbehør, Lysstyring og Drivere. Våre hyggelig kunder finner man først og fremst blant elektrogrossister og belysningsleverandører, samt faghandel.

Nortronic Showroom

Vi har laget et showroom på hele 200m2 med eksempler på våre komplette LED løsninger. Her viser vi et fantastisk utvalg av LED striper og monteringstilbehør, LED lyskilder, Drivere og ikke minst enkel DALI lysstyring. Hensikten er å gi inspirasjon til dere som besøker oss! Showrommet ligger i første etasje av vårt kontorbygg på Kolbotn i Ormerudveien 129. Privatpersoner kan KUN få omvisning i følge med elektriker eller installatør.

 

Gratis utlån av møterom / showroom

Våre kunder og samarbeidspartnere er alltid velkomne for omvisning og produktpresentasjoner i showrommet vårt. Her kan våre samarbeidspartnere også invitere egne kunder, eller holder egne møter uten at vi er tilstede - vi låner gjerne bort lokalene!

 

Send forespørsel om gratis leie av showrommet og tilhørende møterom på e-post til
vår Markedssjef Kitty.Folsland@nortronic.no

KELVIN møterom (1). Dette møterommet står i åpent landskap i showrommet - med kjøkken/coffee lounge i direkte tilknytning. Her er det plass til ca 18 personer rundt bordet.

LUMEN møterom (2). Lukket møterom med glassvegg og glassdør som fører ut i showrommet, og egner seg til de mer private møtene. Her er det plass til ca 10 personer rundt bordet.

 
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.