Velg visning:
Du har valgt:

Nortronic AS

Nortronic ble etablert i 1996, av Rune Vidar Nordum - som fremdeles er daglig leder. Totalt er vi i dag 15 gode kollegaer som holder til i trivelige lokaler på Kolbotn rett utenfor Oslo. Vårt fokus er å levere gode løsninger innenfor LED lyskilder og armaturer, LED striper og monteringstilbehør, Lysstyring og Drivere. Våre hyggelige kunder finner man først og fremst blant elektrogrossister og belysningsleverandører, samt faghandel. 
 
Vi er opptatt av vårt miljøansvar!
Vi er opptatt av bærekraft, miljø, integritet og etiske standarder og vi er nå blitt Miljøfyrtårnsertifisert. Dette arbeidet krever at vi måler og setter krav til Nortronic sitt eget miljøavtrykk, samt sørger for et godt og sikkert arbeidsmiljø for alle våre medarbeidere. De samme krav og standarder gjelder også for de leverandørene vi velger å samarbeide med.

I september 2021 ble retningslinjene for miljømerking av belysningsprodukter oppdatert i den europeiske EPREL databasen. Både vi og våre leverandører har tilpasset og registrert produkter slik at de er merket og sammenlignbare ifølge den nye klassifiseringen.

Produkter i vårt eget varemerke ELC pakkes i miljømerket emballasje og vi etterstreber at våre andre leverandører følger opp.

Vi har også vært medlem i Renas i mange år, som behandler vårt EE avfall forsvarlig. 

 

             

 

Nortronic er registrert leverandør i StartBANK
Byggenæringens Landsforening (BNL) har med utgangspunkt i prosjektet "Seriøsitet i byggenæringen", etablert denne felles registreringsordningen for BA-næringen. Formålet med registreringsordningen er å bidra til at det kun blir benyttet seriøse aktører i BA-næringen og at aktørene kan konkurrere på like vilkår. I tillegg gir ordningen en effektiv og ressurssparende informasjonsdeling av felles opplysninger.
 

 

Vår logistikkpartner Collicare har mottatt pris for bærekraft
Bærekraft og ansvarlig drift er viktig for vår logistikkpartner Collicare. De benytter EcoVadis bærekraftvurdering som styringsverktøy og for å synliggjøre sin strategi og resultater. De har for andre året på rad sikret en gullmedalje! 
 
 


Nortronic Showroom

Vi har laget et showroom på hele 200m2 med eksempler på våre komplette LED løsninger. Her viser vi et fantastisk utvalg av LED striper og monteringstilbehør, LED lyskilder, Drivere og ikke minst enkel DALI lysstyring. Hensikten er å gi inspirasjon til dere som besøker oss! Showrommet ligger i første etasje av vårt kontorbygg på Kolbotn i Ormerudveien 129. Privatpersoner kan KUN få omvisning i følge med elektriker eller installatør.

 

Gratis utlån av møterom / showroom

Våre kunder og samarbeidspartnere er alltid velkomne for omvisning og produktpresentasjoner i showrommet vårt. Her kan våre samarbeidspartnere også invitere egne kunder, eller holder egne møter uten at vi er tilstede - vi låner gjerne bort lokalene!

 

Send forespørsel om gratis leie av showrommet og tilhørende møterom på e-post til
vår Markedssjef Kitty.Folsland@nortronic.no

KELVIN møterom (1). Dette møterommet står i åpent landskap i showrommet - med kjøkken/coffee lounge i direkte tilknytning. Her er det plass til ca 18 personer rundt bordet.

LUMEN møterom (2). Lukket møterom med glassvegg og glassdør som fører ut i showrommet, og egner seg til de mer private møtene. Her er det plass til ca 10 personer rundt bordet.