Velg visning:
Du har valgt:Casambi er en ledende leverandør av trådløse lysstyringsløsninger basert på Bluetooth.

 

Nortronic er stolt Casambi partner!
Casambi ble grunnlagt i 2011 av Timo Pakkala og Elena Lehtimäki, med troen på at smarttelefoner og trådløs teknologi helt fundamentalt kan endre måten vi samhandler med hverdagsobjekter rundt oss.

Casambi er en ledende leverandør av trådløse lysstyringsløsninger. Selskapet fokuserer på å tilby smarte og brukervennlige systemer som gjør det enkelt å kontrollere belysning i ulike omgivelser. Deres spesialitet er å utnytte Bluetooth Low Energy (BLE) teknologi for å gjøre det mulig med trådløs kommunikasjon mellom lysarmaturer, sensorer og annet tilbehør.

 

Med Casambi-løsninger kan man enkelt administrere og tilpasse belysningen via mobile enheter som smarttelefoner eller nettbrett. Trådløs tilkobling gir fleksibilitet og brukerne kan lage skreddersydde lysinnstillinger, planlegge tidspunkter for automatisk justering av lysnivået og til og med integrere bevegelsessensorer for energieffektivitet.

 

Casambi retter seg mot både private og kommersielle bruksområder, og løsningene har blitt populære innenfor både bolig- og industrimiljøer. Ved å tilby en intuitiv og intelligent måte å styre belysning på, bidrar Casambi til å skape mer effektive og behagelige miljøer.
 

Kom i gang med Casambi
Casambi-appen er tilgjengelig fra Apple App Store eller Google Play Store,
og denne videoen vil guide deg gjennom hva du kan forvente når du bruker Casambi appen for første gang.
 

SE FLERE OPPLÆRINGSVIDEOER HER

SE ALLE CASAMBI PRODUKTER HER