Velg visning:
Du har valgt:

For de mer spesielle installasjonene

 

liniLED® system er et konsept som består av fleksible LED striper av høy kvalitet, et utvalg tilbehør for smart og enkel montering, samt flere lysarmaturer med høy kapslingsgrad og IK gradering for park- og gateanlegg. liniLED® Systemet kan brukes både inne og ute, og er ideelt for "high end" belysningsprosjekter i ulike sektorer - eksempelvis maritim, arkitektur, infrastruktur , bygg og underholdningsindustri.
liniLED benytter vi gjerne i prosjekter hvor det er behov for høy kapslingsgrad, toleranse for salt og klorvann, frost og UV påvirkning, samt (normal) bruk av vaskemidler. liniLED leveres med støpte tilkoblinger IP68 fra fabrikk, og har varianter for både topp og sidelysende/asymmetrsik lysspredning.
liniLED leverer også komplette løsninger for håndløpere med integrert LED belysning. Håndløperne produseres i rustfritt stål 316, i både runde og firkantede varianter, for vegg eller stolpefeste med kabelutgang.  

 

liniLED har en egen patent på stripene hvor de klikkes ned i profilen ved hjelp av riller i sidene på monteringsprofilene. De trenger derfor ikke lim på baksiden for feste. Bestilles i tilpassede lengder.