Velg visning:
Du har valgt:

liniLED forta - dekor og markeringslys i offentlige miljøer!

Til dekor og markeringslys i offentlige miljøer! Eksempelvis torg, bussholdeplass, rundkjøring, el-bil ladestasjoner…Når LED armaturet skal tråkkes på, kjøres på – både av lastebil og brøytebil - må det tåle store påkjenninger! liniLED Forta og Spot er utviklet for å brukes i offentlig miljø.

 

Egenskaper

Produktene produseres i rustfritt stål 316, hvor liniLED støpes fast i profilen og gir et helt diffust og homogent lys. Leveres med integrerte skrutilkoblingskabler med IP68 klassifisering. Velg lumenpakke og fargetemperatur, enkelt farger eller RGB! Forta kommer i lengder á 415mm – 1015mm eller 2015mm. Spot leveres rund eller firkantet! Merk at det er nødvendig med et helt flatt, jevnt og støtt underlag for et perfekt og varig resultat. Når dette er på plass er det enkelt å montere liniLED Forta og Spot: monteringsprofil i rustfritt stål – med en dummy i tre – plasseres og festes i underlaget i anleggsperioden. LED skinnen klikkes inn og kobles til når anlegget er klart

for montering.

 

Montering av LiniLED Forta

LiniLED® Forta består av tre deler: lysarmaturen, monteringsprofil og dummy. I tillegg følger det med en verktøy som kan brukes til å optimalisere installasjonen av produktet.

 

1. Legg kablene på ønsket sted og plasser monteringsprofilen på overflaten

2. Bruk koblingen til å justere monteringsprofilene

3. Legg  ned dummiene i monteringsprofilene. Fullfør ønsket gulv
4. Fjern dummiene ved hjelp av verktøy
5. Koble armaturen til kontakten og plasser den ned i monteringsprofilen