Velg visning:
Du har valgt:Svært bredt spekter av aluminiumsprofiler og avdekninger i høy kvalitet for kreativ og moderne lyssetting!

 

  • Leveres i standardlengde på 2 meter. 1 – 3 – 5 meters lengder tilgjengelig på bestilling

  • Høy kvalitet på alu profiler – holder form ved montering 

  • Bruk av aluminiumsprofil sikrer kjøling og lang levetid på LED stripen

  • Stort utvalg i form og størrelser, samt tilpassede avdekninger i LED akryl

  • Leveres i anodisert aluminium som beskytter mot slitasje og korrosjon

  • Profilene kan lakkeres i ønsket RAL farge. Kontakt oss for pristilbud!

 

Avdekning
Like viktig som aluminiumsprofilen, er valg av avdekning for ønsket bruksområde og resultat. Vi vil som oftest at avdekningen skal gi et helt homogent og jevnt lys. Dette har å gjøre med avstand mellom diodene og avstand mellom diodene til avdekningen, men kvaliteten på avdekningen er også viktig. Våre avdekninger er produsert i original LED akryl som ikke fortynnes i produksjon ved lange lengder. Bruk av LED akryl betyr at avdekningen sørger for at diodene - det vil si "LED prikkene" - ikke synes, samt at det ikke er mer lys i midten (hvor diodene sitter) enn utover i kantene. Resultatet blir et helt jevnt og homogent lys. 

 

Høy eller lav avdekning?
Velges høy avdekning kan avstanden mellom diodene på LED stripen være stor uten at «prikkene» synes. Høy avdekning gir også 180º lysspredning - og velges ved maksimal spredning av lyset.

 

Merk at bruk av opal avdekning som gir et jevnt og homogent resultat også vil redusere lumenutbyttet på LED stripen. Ønsker du maksimalt lumenutbytte ved indirekte belysning, er det gunstig å bruke en avdekning i "natur" - en mellomting mellom opal og klar avdekning som IKKE gir prismeeffekt eksempelvis ved montering inntil vegg ol.