Velg visning:
Du har valgt:

 

Swaylux™ - Et nedfelt og bøybart in-ground LED armatur.

Dette er en innovativ og fleksibel løsning for effektbelysning utendørs. Kombinasjonen av en bøyelig LED stripe i en bøyelig profil i rustfritt stål 316L gir mange spennende muligheter. Her får du kreative bøyninger og kurver nedfelt i underlaget, med en kontinuerlig silikonoverflate som gir jevn og behagelig belysning. Tåler å tråkkes på og ikke minst kjøres over!

Bruksområder: Parker, gater, fontener og lekeområder.
 

24V LED Neon i rustfri stålprofil med fleksibel bøyeretning

600 lumen/m ved 3000K

 

Luxpave™ nedfelt rett in-ground armatur IP67

● Monteringsprofil i 316L rustfritt stål, motstandsdyktig mot korrosjon
● Fleksibel skjøteordning
● Holder form ved langsiktig utendørs bruk


Typiske Bruksområder, ref. IK10: Offentlige plasser som torg, gangvei, fortau og parkeringshus - NB! tåler å kjøres over. Egner seg også godt for hage og parkanlegg. Luxpave™ In-Ground IP67 kan leveres med "running light" som eksempelvis kan vise kjøreretning etc.

Se installasjonsguide for In-ground her

Høy kapslingsgrad IP67
Spesialkonstruert LED stripe med kapslingsgrad IP67 og profil med dreneringshull innvendig gjør løsningen egnet for fuktige miljøer.

Overlegen optisk ytelse
Opal silikon avdekning sørger for homogen belysning uten synlige prikker. Tilgjengelig i mange forskjellige fargetemperaturer, tunable white, RGB og RGBW, samt "Running light".

Enkelt vedlikehold
Det er enkelt å vedlikeholde og skifte ut LED stripe i profilen etter montering da silikon avdekningen er svært fleksibel og kan fjernes/remonteres på en effektiv måte.

Sømløse skjøter
Mulighet for lange sømløse strekk da avdekning i silikon leveres på rull i lange lengder.