Arcflex™ LED neon som kan bøyes alle veier

LED Neon som kan bøyes alle veier er en revolusjonerende løsning innen lineær LED belysning. Her benyttes en ny innovativ teknikk kalt Adapwire™ teknologi (ref. patenterte fordeler innen ClearTech paraplyen). Denne teknologien integrerer både horisontal og vertikal bøyning for én enkelt LED Neon lengde. Dette gir lysdesignere en spennende og enklere kreativ frihet til å skape spektakulære lysinstallasjoner.

 

24V LED Neon F22 som kan bøyes både horisontalt og vertikalt.

Leveres i flere fargetemperaturer og lumenpakker.

Kan monteres i en UV sertifisert Anoleprofil

720 lumen/m ved 2700K

10 års garanti

Anoleprofil F22 sort eller hvit. Laget for Arcflex
Bøybar anoleprofil, en alt-i-ett patentert monteringsprofil for kreative løsninger. Den gir flere installasjonsmuligheter ved å kombinere vertikal og horisontal bøyning i én og samme profil. Profilen er laget i et UL-sertifisert silikon materiale, som gjør den vær- og korrosjonsbestandig. Den er dermed egnet for bruk under vann og ved høye og lave temperaturomgivelser.

 

 

Panoray™ En bøybar veggvask armatur


Panoray er en ny og imponerende fleksibel wallwasher for «vask» av vegger, fasader, søyler o.l. Panoray armaturet følger konturer på både rette og buede overflater, både horisontalt og vertikalt. Valg av forskjellige spredningsgrader gir mange muligheter for jevn belysning av ulike flater.

 

24V LED ”veggvask stripe” med bredt utvalg av linser

Opptil 1700 lumen/m ved 3000K

Velg mellom sort eller hvit Panoray

Kan monteres i tilhørende fleksibel profil

10 års garanti

 

 

F8035 LED for en arkitektonisk belysningsløsning

Her er det mange arkitektoniske muligheter for en avansert - og bred – lineær belysning. LED Neon F8035 har alle fordelene beskrevet under ClearTech patentene, lysfordeling er svært jevn på hele flaten, og den kan bøyes vertikalt. Dette er et flott valg der man ønsker en bred belysningsoverflate 80x35mm. Enten det er for kommersielle eller private bruksområder, innendørs eller utendørs, vil LED Neon F8035 gi en imponerende visuell effekt.

 

24V LED Neon i bred utgave, opptil 5 meter lengde

1000 lumen/m ved 3000K

Kan monteres i tilhørende aluminiumsprofil

 

 

 

 

Swaylux™ - Et nedfelt og bøybart "in ground" LED armatur.

Dette er en innovativ og fleksibel løsning for effektbelysning utendørs. Kombinasjonen av en bøyelig LED stripe i en bøyelig profil i rustfritt stål 316L gir mange spennende muligheter. Her får du kreative bøyninger og kurver nedfelt i underlaget, med en kontinuerlig silikonoverflate som gir jevn og behagelig belysning. Tåler å tråkkes på og ikke minst kjøres over!

Bruksområder: Parker, gater, fontener og lekeområder.
 

24V LED Neon i rustfri stålprofil med fleksibel bøyeretning

600 lumen/m ved 3000K

10 års garanti