Velg visning:
Du har valgt:

Interface og verktøy

 

  • DALI USB er et DALI grensesnitt som kobles til hvor som helst på DALI bussen.
  • Gratis programvare - DALI Cockpit - brukes for å adressere, programmere og styre DALI anlegget.
    Se DALI cockpit quick start guide her
  • Grensesnitt mellom DALI og ModBUS for oppkobling til overordnet styring
  • Serielt grensesnitt for å koble DALI til PC/PLS
     

DALI USB
DALI USB er et grensesnitt for kommunikasjon og programmering mellom DALI systemer og PC. Med programmet DALI cockpit og en DALI USB kan man adressere, programmere og kontrollere DALI anlegg. DALI USB kommer i 5 forskjellige varianter: Standard med strekkavlaster, mini, med integrert 30mA buss strømforsyning, til DIN skinnemontering og trådløs.

 

DALI 4 Net

DALI 4 Net er en sentral styremodul til 4 DALI linjer med mulighet for tilkobling av overordnet styresystem via ModBUS TCP/IP. Enheten kan styre opptil fire DALI-busser med totalt 256 DALI adresser. Tidsbaserte kommandoer kan legges inn via DALI Cockpit. DALI 4 Net kan også sette opp 15 soner som inneholder grupper på tvers av bussene, på denne måten kan man sende kommandoer på tvers av DALI-bussene.

Ved programmering av styreenheter kan man velge å sende til den lokale bussen, til flere busser eller til en egendefinert sone. DALI 4 Net kommer i en basic-versjon med funksjonene nevnt over, samt en mer avansert utgave med integrert funksjon for tidsstyrte kommandoer og krysslinje-funksjon for manuelle styreenheter. DALI2 Sertifisert.

 

DALI SCI RS232 Interface

Modul med serielt grensesnitt for å kommunisere med DALI bussen via RJ45 plugg og skruklemmer. Enkel måte å koble en PC eller PLC til et DALI nettverk. Da kan det adresseres, konfigureres, status spørringer og overvåkning. Toveis dataoverføring er mulig.